Witam wszystkich
rano odpalila moja O1 1,9TDI - pięknie za drugim razem pod blokiem , tylko porzez ok 1 min migała kontrolka temp na początku z charakterystycznym dzwiękiem przy odpaleniu.
nigdy tak nie miałem co może być przyczyną ??
Dolać trochę płynu samego?? Za niska temp dla O1?
Pozdrawiam
Bylo juz o tym!
Sprawdz poziom plynu-jesli jest OK,to oczysc w zbiorniczku wyrownawczym te 2 prety-powinno pomoc,albo zgas i zapal ponownie auto :-)
U mnie to pomaga :-)
Bylo juz o tym!
Sprawdz poziom plynu-jesli jest OK,to oczysc w zbiorniczku wyrownawczym te 2 prety-powinno pomoc,albo zgas i zapal ponownie auto :-)
U mnie to pomaga :-)
zgaszenie i zapalenie to nie jest wyjscie!!! bo zaraz to sie powótrzy - wiec cała enrgia psu...we du.... :diabelski_usmiech
Miałem to samo do dnia wczorajszego aż nie przeczytałem żeby obstukać te pręciki w zbiorniczku U mnie pomogło, kontrolka już się nie zapala więc radziłbym zrobić to samo u Ciebie :wink: Pozdrawiam i życze rozwiązania problemu
Miałem to samo do dnia wczorajszego aż nie przeczytałem żeby obstukać te pręciki w zbiorniczku U mnie pomogło, kontrolka już się nie zapala więc radziłbym zrobić to samo u Ciebie :wink: Pozdrawiam i życze rozwiązania problemu
Komentarz